<
Handbal

Antrenorul norvegian Andreas Gjeitrem, impresionat de atmosfera de la Turda/video

Norvegienii de la Fyllingen Bergen au simţit sâmbătă, 24 martie, „efectul” atmosferei din Sala de Sport „Gheorghe Bariţiu”. Andreas Gjeitrem, tehnicianul echipei norvegiene, a fost impresionat de atmosfera fantastică, dar şi de zgomotul care i-a încurcat serios la capitolul comunicare.

„E greu să joci într-o asemenea atmosferă, din cauza zgomotului, aşa ceva nu e normal în Norvegia, e o sală mică şi a fost multă gălăgie, aşa că a fost o problemă la capitolul comunicare. Cred că azi  am făcut un meci bun în primele 40-50 de minute, dar apoi am ratat foarte mult şi nu sunt mulţumit de acest aspect. A fost la un moment dat egalitate la 21, dar apoi s-a încheiat 29-24 aşa că nu sunt mulţumit de ultima parte a jocului”, a precizat antrenorul norvegian pentru Ziarul 21.

Gjeitrem a apreciat echipa turdeană şi l-a remarcat pe Gică Cântec, dar speră să obţină calificarea acasă, în faţa propriilor suporteri:

” Potaissa Turda este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, în special numărul 2 (n.r Cântec) care a pus foarte multe probleme mai ales de la distanţă, dar cred că-i putem bate în Norvegia, vom încerca să facem asta. În Norvegia va fi altă atmosferă, vom ataca mai mult, nu avem nimic de pierdut, aşa că sperăm la o mare victorie”.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS