<
Handbal

Ionuţ Irimuş: „Este o victorie grea, dar muncită. Mergem la Bergen să ne calificăm”/video

Potaissa Turda- Fyllingen Bergen 29-24 (12-11)

Sâmbătă, 24 martie, vikingii norvegieni de la Fyllingen Bergen au ajuns la Turda în căutarea unei victorii care să-i ducă cu un pas mai aproape de semifinalele Cupei Challenge. Doar că adversarul, Potaissa Turda, a avut un cuvânt greu de spus şi socotelile din regat nu s-au potrivit cu cele de la Turda.

Ionuţ Irimuş: „Este o victorie grea, dar muncită. Mergem la Bergen să ne calificăm”

„A fost un meci foarte greu, joacă foarte bine tactic în atac şi au o apărare destul de agresivă. Am avut un moment în care n-am jucat destul de clar în atac, au venit peste noi pe faza a doua, dar important şi îmbucurător pentru noi în acest meci este că nu am cedat şi am obţinut o victorie grea, dar muncită. Eu zic că ne-am mobilizat foarte bine, am recuperat în a doua repriză şi am reuşit să câştigăm la o diferenţă de cinci goluri. Meciul nu este jucat, o să fie foarte greu, eu zic că plecăm cu şanse egale ambele echipe, dar noi mergem acolo să ne calificăm”, a precizat portarul Ionuţ Irimuş, pentru Ziarul 21.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS