<
Handbal

Flaviu Sâsâeac, preşedinte Potaissa Turda: „Sper să facem un meci mare la Bergen şi să oferim turdenilor şansa de a vedea o nouă semifinală aici, la Turda, în Cupa Challenge”/video

„A fost un meci de angajament, un meci greu, ne-am pregătit pentru o astfel de suită a evenimentelor în timpul meciului. A fost un meci decis pe final datorită puterii date de publicul de aici de la Turda, suportul lor ne-a ajutat în momentele dificile de final şi i-a încurcat emoţional pe oaspeţii noştri. Am ştiu că meciul nu se va decide după o repriză, am fost conştienţi că diferenţa se poate face treptat şi că putem avea momente în care putem trece 3-4 goluri în contul nostru consecutiv. S-a întâmplat asta tocmai la final, când a fost mai bine şi n-au putut recupera. Sunt cinci goluri care cred că păstrează în continuare şansele la nivelul fifty-fifty. La Bergen va fi o mare luptă, ei vor da totul, în faţa propriilor suporteri, va fi o sală plină acolo şi tăria nervilor şi experienţa celor care sunt implicaţi în bătălie va da câştigătorul. Sper să fim noi, sper să putem manageria cele cinci goluri acumulate aici, să facem un meci mare acolo şi să oferim turdenilor şansa de a vedea o nouă semifinală aici, la Turda, în Cupa Challenge.

Ne-a surprins astăzi tracul destul de mare pe care l-am văzut la jucătorii noştri, dar cu siguranţă nu ne-a surprins adversarul pentru că au jucat exact ceea ce noi ne-am aşteptat să joace şi nesincronizările apărute au fost datorate unor emoţii destul de mari la care nu ne-am aşteptat din partea jucătorilor noştri cu experienţă foarte, foarte mare. Sunt convins că în meciul retur vom fi depăşiţi de acest element sufletesc şi vom putea să-l transformăm într-o mobilizare mai bună şi vom putea tranşa calificarea”, a concluzionat preşedintele turdenilor, Flaviu Sâsâeac.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS