Handbal

Horaţiu Gal: „Ȋn Norvegia ne aşteaptă un infern. Ne vom mobiliza maxim să aducem încă o semifinală la Turda”/video

Potaissa Turda- Fyllingen Bergen 29-24 (12-11)

Sâmbătă, 24 martie, vikingii norvegieni de la Fyllingen Bergen au ajuns la Turda în căutarea unei victorii care să-i ducă cu un pas mai aproape de semifinalele Cupei Challenge. Doar că adversarul, Potaissa Turda, a avut un cuvânt greu de spus şi socotelile din regat nu s-au potrivit cu cele de la Turda.

„Norvegia este o ţară prezentă la toate campionatele mondiale şi europene, iar această echipă, Fyllingen Bergen,  şi-a propus să câştige Challenge Cup şi noi ne-am aşteptat la un meci foarte dificil. Din păcate, nu pot să zic că am prins o zi foarte, foarte bună, dar acum cu această diferenţă de cinci goluri putem fi mulţumiţi, dar în acelaşi timp trebuie să analizăm, să vedem unde am greşit fiindcă în Norvegia ne va aştepta un infern, aproape la fel ca la Turda.

Noi mai avem un meci cu Dinamo la mijlocul săptămânii viitoare, apoi vom pleca acolo şi vom face tot posibilul să trecem de ei şi să mergem mai departe. Ei au fost foarte optimişti şi înaintea partidei de azi, având în vedere declaraţiile date presei din Norvegia şi probabil nu s-au uitat foarte atent la echipa noastră. Sunt convins că ne vom mobiliza maxim să aducem încă o semifinală la Turda”, a declarat, pentru Ziarul21, tehnicianul Horaţiu Gal.

video:

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS