Lifestyle & Timp liber

Primul Barber-Shop și prima Academie de Frizerie din Turda/video

La Turda a luat ființă acum un an si 3 luni primul Barber-Shop din Turda iar de 3 luni prima Academie de Frizerie din Turda, unde tinerii pasionați de acest domeniu pot să învețe meserie de la un profesionist.

 

Dacă te pregătești de un eveniment și, pe lângă cele mai tari accesorii în materie de modă, te gândești să ai cea mai tare tunsoare și cea mai aranjata barbă, The Barberist Barber-shop Academy din Turda te așteptă să îți dea strălucirea de care ai nevoie pentru evenimentul la care participi. Cu o experiența de 5 ani în arta tunsului, Răzvan Nicola te așteaptă la primul Barber-Shop din zonă, cu o gamă variată de servicii: tratamente complete, tratamente de față, masaje faciale, masaje capilare, bărbierit tradițional cu prosop cald, aranjate par, tuns, ras capilar, toate într-un singur loc – The Barberist Barber Shop Academy, locul unde te simți bărbat adevărat!

Pentru informatii și rezervări: 0740-084542.

Drumul de la un vis la primul Barberist Barber Shop Academy din Turda, cu greutăți dar și cu satisfacții, îl puteți găsi într-un interviu pe care Barberistul Răzvan Nicola l-a acordat pentru Ziarul 21, în cadrul rubricii 10… cu Adrian Soporan, de luni, 26 martie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

Video:

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS