Interviu

Sorin Uțu, un tânăr antreprenor de succes!(video)

Vizibil emoționat, pentru prima dată în fața unui interviu, Sorin Cristurean ne-a povestit puțin din viața lui, până la această vârstă! Este greu să treci peste o pierdere, cum a fost trecerea în neființă a tatălui său, omul care conducea afacerea familiei! Viața a vrut ca Sorin să dea piept mai devreme cu problemele, obstacolele dar si cu reușitele și satisfacțiile profesionale și personale!

Vă prezentam mai jos interviul cu tânărul antreprenor de succes din muncipiul Câmpia Turzii, Sorin Cristurean( Uțu)

  1. Adrian Soporan: Cine este Sorin Uțu?

Sorin Cristurean (Uțu): Este un tânăr de 27 de ani, administrator la 3 societăți, deocamdată necăsătorit. Cea mai cunoscută dintre societăți este UțuTaxi și este legată de transportul în regim de taxi iar celelalte două sunt legate de rent a car sau închirieri auto, pe înțelesul tuturor.

 

  1. A.S: Cum ai intrat în afaceri?

S.C: Am intrat în afaceri în momentul în care tatăl meu a decedat și oarecum am moștenit afacerea familiei. Am fost nevoit să muncesc și să duc mai departe onoarea familiei și munca tatălui meu. A fost un moment destul de delicat, având o vârsta fragedă, 20 de ani, mintea îmi stătea la alte lucruri, nu la bussnies, dar am luptat, m-am implicat 100% și rezultatele, la acest moment, sunt pe măsură.

  1. A.S: Cât de greu a fost începutul, în mediul business?

S.C: A fost un moment foarte greu pentru mine, nefiind în domeniu, neștiind cu ce se mănâncă acest business,  dar am avut ambiție, perseverență și încredere că totul va fi bine și iată că după șapte ani pot spune că suntem una dintre cele mai respectate firme de taxi din zonă, cu cea mai mare flotă de mașini.

 

  1. A.S: Au fost momente în care ai vrut să renunți?

S.C: Nu! Niciodată nu au fost momente în care am vrut să renunț, pentru că educația primită de la părinții mei m-a făcut să fiu tare și să rezist tuturor obstacolelor pe care le-am întâlnit în decursul vieții. Deși este greu, este și frumos.

 

  1. A.S: Care sunt afacerile pe care le întreprinzi?

S.C: Afacerile pe care le dezvolt sunt legate de transportul în regim de taxi și rent a car, (închirieri auto). UțuTaxi este firma care deține o flotă de 15 mașini și UțuRent este firma de închirieri auto cu un număr de 20 de mașini, toate având cele mai bune condiții de a circula și aici mă refer la confort, dotări (aer condiționat, climă), etc.

 

  1. A.S: Care sunt problemele cele mai des întâlnite?

S.C: Problemele cele mai des întâlnite sunt cele legate de oameni. Suntem diferiți și fiecare are educația diferită.

Sunt cazuri în care oamenii uită să păstreze curățenia în masină, că vorbim de taxi sau că vorbim de mașini din cadrul rent a car. Vă spun un caz concret, ceea ce mi s-a întâmplat de ceva timp. Un client a închiriat o mașină și a cam uitat să o returneze. După două săptămâni am găsit-o undeva pe o păşune, în județul Mureş, părăsită și avariată.

  1. A.S: Ce le recomanzi tinerilor, care doresc să își înceapă o afacere?

S.C: Să aibă curaj și încredere și în primul rând să-și dorească să muncească, pentru că a fi patron nu  înseamănă doar să deții această titulatură, ci înseamnă foarte multă muncă, stres și responsabilitate. Curaj, pentru că se poate.

 

  1. A.S. Care crezi că sunt atuurile față de concurență?

S.C. În primul rând seriozitate și capacitatea de  rezolvare a problemelor întâlnite, nu evitarea acestora. Am înțeles, în timp, cât este de importantă calitatea și garanția servicilor, mulțumirea clienților, iar toate acestea raportându-se la a avea cele mai înalte standarde.

 

  1. A.S: Care a fost cea mai marcantă experiență din cadrul companiei pe care o conduci?

S.C: Cea mai marcantă experiență dintre toate a fost în momentul în care, o clientă și-a uitat, într-unul dintre taxiurile firmei, o geantă plină cu bani. Șoferul a văzut geanta, a sunat la dispecer, raportând acest lucru, dispeceratul a avut numărul de telefon al doamnei, a sunat-o și ea a venit după geanta cu bani. Clienta ne-a declarat că nu s-ar fi așteptat niciodată să-și mai recupereze banii. Ulterior am aflat, de la clientă, că în geantă era o sumă destul de mare, banii având ca destinație, cumpărarea unui apartament.

 

  1. A.S: Care este mesajul pentru clienții tăi?

S.C: În primul rând le mulțumesc pentru că apelează la serviciile noastre, ne dăm silința să fim mai buni în fiecare zi, pentru a ne putea ridica la nivelul așteptărilor lor.

Pentru că se apropie ziua de 8 martie, ziua femeii, doresc să urez tuturor doamnelor și domnișoarelor multă sănătate, fericire și o primăvară călduroasă!

video:

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS