judo

Cupa Transilvaniei la Judo a avut loc la Câmpia Turzii

Sâmbătă, 15 februarie, a avut loc Cupa Transilvaniei de Judo, organizată de D.T.S.J. Cluj, “U” Cluj și Asociația Județeană de Judo Cluj. Locul desfășurării a fost și anul acesta Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii. Au participat copii născuți între anii 2007-2008 U14 și 2005-2006 U16. Arbitrajul este impus de Federația Română de Judo. Programul s-a desfășurat astfel: vineri, 14 februarie orele 18-19:30 a avut loc validarea delegaților și cântarul oficial, sâmbătă 15 februarie orele 9-11 începerea competiției Etapa de Euroregiune U14 și U16, ora 11:00 începerea competiției Cupa Transilvaniei.

Petre Adrian – vicepreședinte Asociația Județeană de Judo Cluj ne-a declarat:

Rep.: Câteva cuvinte despre evenimentul de astăzi.

Petre Adrian: Bună ziua și în primul rând vreau să vă mulțumesc că ați venit să asistați la un eveniment sportiv. Este ediția cu nr. XVI a Cupei Transilvaniei, un eveniment de Judo dedicat copiilor U14 și U16.

Rep.: Vă așteptați la un asemenea flux de spectatori?

Petre Adrian: Defapt spectatorii se învârt tot în jurul judo-ului, sunt părinți suntem o familie al judo-ului românesc. Într-adevăr au venit concurenți, participanți peste așteptări, noi am încercat și încercăm în continuare să facem față cu brio și să organizăm în așa fel încât sportivii să decidă între ei valoarea lor.

Rep.: Ediția din acest an este din nou la Câmpia Turzii. Este Câmpia Turzii un loc propice pentru judo?

Petre Adrian: Da, avem mult sprijin local de aici, sperăm să venim și anul viitor, domnul primar așa ne-a promis că ne pune sala la dispoziție. Evenimentul acesta a fost creat în Cluj dar din cauza numeroaselor evenimente de judo și de jocuri, am încercat să o mutăm aici fiindcă nu aveam disponibilitate. Este foarte dificil în Cluj, obținem foarte greu aprobări și atunci ne-am dispus ca organizare aici și este foarte bine, suntem foarte multumiți de ceea ce se întâmplă, au venit foarte mulți copii din țară și 4 echipe din Republica Moldova, ceea ce este o premieră pentru noi, încercăm să îi facem să se simtă bine ca musafiri, iar sportivilor vreau să le spun că fac diferența și ridică valoarea competiției.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS