<
Artă / Cultură

O nouă întâlnire a artiştilor plastici la cafeneaua „Vis a vis” din Câmpia Turzii

Joi, 15 iunie a.c., de la orele 18.00, va avea loc o nouă întâlnire la prima cafenea culturală din Câmpia Turzii: “Vis-à-Vis” (str. Laminoriştilor 19 D). De această dată evenimentul va avea ca invitaţi doi oameni de referinţă pentru cultura din municipiul Câmpia Turzii.

Vom vorbi şi vom afla lucruri noi despre artistul plastic Ana Maria Nagy, despre care revistele naţionale spun că este un designer în sticlă recunoscut la nivel naţional. Ea va fi prezentă şi cu o expoziţie intitulată „Universul sticlei”.

De asemenea, neobositul prof. Dan Istrate, organizator şi prezentator a nenumărate evenimente culturale şi educaţionale, va fi prezent cu o expoziţie de fotografii pe lemn, dar şi cu alte surprize, toate adunate sub titlul „Tradiţii şi modernitate”. El va avea ca invitaţi pe Mihai Andrei Popa, Expert în artă fotografică la Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca şi pe poetul turdean Călin Pop.

Intrarea este liberă.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS