<
Box

Turdeanul Crişan Alin face parte din lotul naţional de cadeţi care participă la Campionatul European de Box

Bucurie mare pentru antrenorul turdean Florin Bordi care pe lângă numeroasele victorii obţinute în competiţii a reuşit să formeze un sportiv care azi face parte din lotul naţional de cadeţi.

Tânărul Crişan Alin este component al lotului naţional condus de celebrul Titi „Prosop” Tudor şi va participa la Campionatele Europene de box care vor avea loc în perioada 17 – 26 iulie în Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea. Aproximativ 300 de sportivi din 30 de ţări şi staff-urile lor şi-au anunţat prezenţa, fiind aşteptate, în total,  peste 450 de persoane din ţară şi străinătate.

„E o mare bucurie să avem un sportiv la naţionale. Turda are un reprezentant la un nivel înalt şi cred că este pentru prima dată, după foarte multă vreme, când Turda trimite un sportiv la o astfel de competiţie, de asemenea importanţă. Sper să se întoarcă cu un rezultat bun, am încredere în el şi în talentul lui şi sper că va scrie istorie pentru Turda”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS