Artă / Cultură

Vernisaj „Dincolo de imagini şi cuvinte… timpul” – marca Mihaela Sebeni

Sfârșitul de săptămână a însemnat pentru iubitorii de artă de la Câmpia Turzii o ocazie pentru a admira vernisajul expozitiei de pictură intitulat „Dincolo de imagini şi cuvinte… timpul” a cărui autoare este Mihaela Sebeni. Vernisajul a vut loc vineri, 20 octombrie 2017 la restaurantul Gossner din Câmpia Turzii, ocazie cu care Mihaela Sebeni, membră a Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii a adunat prieteni, a adunat colegi, apropiați, pentru un tablou complet a ceea ce a însemnat „Dincolo de imagini şi cuvinte… timpul”

Artiști, oameni de cultură, cadre didactice, susținători ai culturii de la Câmpia Turzii, cunoștințe și prieteni apropiați au fost prezenți la eveniment!

Despre Mihaela Sebeni a vorbit Iuliana Pop președinta Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii, care a descris-o pe artista Mihaela Sebeni ca pe “un om care-ți poate fi cel mai bun prieten”. “Am avut șansa să o cunosc acum 8 ani de zile, încă de la începutul înființării Asociației Artiștilor Plastici din Câmpia Turzii și vă mărturisesc că o consider un stâlp important de sprijin, un ajutor prețios și o prietenă adevărată”. Iuliana Pop a subliniat, de asemenea, munca depusă în culise de către Mihaela Sebeni, munca ce de obicei nu se vede, iar despre omul Mihaela Sebeni, președinta Asociației Artiștilor Plasitici a subliniat: ”vă mărturisesc  că de-a lungul timpului întâlnim câteva persoane, puține la număr, cu care ai putea să vorbești ore în șir fără să te plictiseşti, cărora ai putea să le spui lucruri fără să te judece, aceste personae devenindu-ţi cei mai buni prieteni. Aceste persoane sunt cei care lasă totul pentru a te ajuta atunci când ai nevoie… un astfel de om este Mihaela, o prietenă devotată, bună, un om de o frumusețe sufletească aparte… ”, a fost descrierea Iulianei Pop, făcută artistei și omului Mihaela Sebeni.

Felicitări, flori si gânduri frumoase pentru Mihaela Sebeni și mult succes în continuare!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS