Monden

Cum sunt atrase tinerele să devină model de videochat

Ceea ce pare greu de crezut pentru cei mai conservatori dintre noi este ca o fata tanara sa isi inceapa experienta in campul muncii cu titulatura de model de videochat. De partea cealalta insa, cele care infrunta cu succes astfel de gandiri, traiesc un firesc al situatiei. Se justifica prin castiguri mari si prin alte multe avantaje de care nu ar avea parte la alte joburi.

Veniturile substantiale sunt primul motiv pentru care fetele isi indreapta atentia catre acest tip de job. Sunt sume ce initial par ireal de mari, insa se dovedesc a fi o realitate traita zilnic. In conturile unui model se aduna bani vazand cu ochii. Sumele se cumuleaza pe masura eforturilor, a implicarii modelului. Acesta are acces si deplina transparenta din acest punct de vedere.

Alte avantaje promise

Pe masura ce nisa aceasta a devenit mai profitabila, nu au intarziat sa apara tot mai multe oferte de angajare videochat. Acestea se intrec in oferte, in conditiile in care diferenta o fac intocmai aceste aspecte. Studiourile se departajeaza prin oferte de acest gen si promit in primul rand un salariu atractiv, la care se adauga bonusuri – de bun venit, de recomandare, drept recompensa pentru a atinge anumite praguri de castig etc.

Programul este flexibil, in ture, ceea ce permite modelelor sa isi organizeze viata profesionala si cea personala in asa fel incat sa le avantajeze. Se lucreaza intr-o echipa exclusiv de fete, in camere individuale. Cum ramane insa cu nevoia de confidentialitate? Sunt termeni stricti din acest punct de vedere, intrucat site-urile in cadrul carora se lucreaza, platformele unde modelele au acces sunt cu deschidere catre publicul strain. Membrii care au acces sunt cei de peste hotare, exclusiv.

Nu lipseste din aceasta poveste partea de training. La fel de atractiva este oferta ce tine de lipsa de experienta. Studiourile de profil nu tin cont ca un viitor de model sa aiba experienta, intrucat ofera training. Nu unul care sa le dezavantajeze, ci mai degraba care sa le ajute sa se dezvolte, totodata invatand limba engleza.

Cerinte

Pentru a inlatura orice urma de neincredere, studiourile pun conditii legale de colaborare mai presus de orice. Este si cazul celor de la Be You Studio. Se impune varsta minima legala, nu sunt in discutie acele tipare feminine clasice, ca modelele sa fie de o inaltime anume sau cu o silueta anume. Poate ca surprinzator, conteaza mai mult ca modelele sa fie naturale, sa emane feminitate si incredere de sine.

Libertatea de a alege cum sa fie facuta plata, fie ea bilunar, saptamanal sau chiar zilnic. Este o independenta financiara pe care fetele o castiga inca de la bun inceput, chiar incepatoare fiind, inca din primele zile de munca. O eliberare de o povara, avand la indemana o solutie ce le permite si lor sa fie libere la propriu, de a-si alege destinul.

In plus, exista o constanta in ceea ce priveste angajarile. Astfel ca doritoarele au o sansa mereu de a intra intr-o astfel de echipa. Cu o transparenta aparte, studiourile isi prezinta ofertele in cadrul paginii oficiale. Expuse in detaliu, conditiile de angajare, precum si ofertele incluse, studiourile de profil au competitivitate din acest punct de vedere, dar fara doar si poate se bucura si de un numar mare de doritoare.

Concluzia? Videochatul este profitabil

Dupa ce a dovedit ca poate fi profitabil, videochatul a atras si mai mult. Mai mult decat atat, se pare ca videochatul inca este pe un drum de dezvoltare, o industrie aflata la inceput de drum. Se poate si mai mult, mai bine. Studiourile care au inteles asta si care investesc in personal, in studio, in conditii au si sanse de continuitate. Ca drept dovada, Be You Studio a bifat deja peste 10 ani de activitate.

Ce atrage cel mai mult este desigur legat de potentialul financiar ar ofertelor de acest gen. Castigati mai usor, intr-un timp mai scurt, se pare ca cele care sunt adepte ale unui astfel de job au gasit calea de a impaca mai usor interesele actuale: de a munci suficient pentru a castiga mult, insa avand si timp liber la dispozitie pentru a se bucura de venituri. Cine nu viseaza la asta?

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS