Psihologie

Psihologul Marcel Nițan oferă consultanță psihologică gratuită online

Psihoterapia constă într-o serie de tehnici care au ca scop  tratarea sănătății mintale, emoționale etc. Psihoterapia ajută pacientul să înțeleagă care sunt factorii ce îi determină stările și îl ajută să își accepte punctele slabe, dar și cele forte. Dacă oamenii iși pot identifica sentimentele și modalitatea în care percep viata, le este mai ușor să facă față situațiilor dificile.

Începând cu data de 25 martie 2020, în fiecare zi de miercuri și joi, între orele 17.00 – 18.00, până la finalizarea stării de urgență, vom oferi servicii gratuite de consiliere psihologică online pentru persoanele care sunt îngrijorate de posibila infecție (sau de infectarea) cu noul conoravirus. Va fi utilizată platforma de videoconferință Skype. Numărul optim de participanți pentru o ședință este 8 – 12 persoane. Puteți obține detalii pe pagina de Facebook a cabinetului de psihologie Nițan Marcel sau la telefon 0726332112.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS