Timp liber

Jackpot-ul loteriei naționale a fost câștigat în Câmpia Turzii

Cea mai norocoasă agenţie loto este cu siguranță Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii unde, într-un interval de timp scurt a fost câștigat pentru a doua oară jackpot-ul loteriei române.

 

Jackpot-ul Loteriei Naționale este cel mai mare jackpot din România, putând atinge un plafon lunar de până la 900.000 lei şi zilnic de până la 13.000 lei. Jocul se desfăşoară prin intermediul terminalelor de videoloterie conectate într-o rețea națională cu circuit închis.

 

Câştigurile sunt desemnate în sistem videoloterie, în mod aleator şi automat, de către rețeaua de terminale şi devin posibile în orice moment, odată întrunit plafonul minim necesar de participări la joc. Valoarea jackpotului creşte odată cu numărul de participanți la joc, iar rețeaua națională Video Jackpot la Loterie constă în câteva mii de terminale disponibile. Video Jackpot la Loterie îți poate aduce cel mai mare jackpot național, tocmai pentru că… “unde-s mulți, jackpotul creşte”, recomandarea noastră fiind însă jocul responsabil.

 

În Câmpia Turzii, cele mai norocoase terminale ale loteriei naționale se găsesc la Tabaco, tutungeria unde în aceste zile un jucător a câștigat Jackpotul. Jocul responsabil însoțit de bucuria jocului și de plăcerea câștigului au fost îngredientele norocosului jucător.

 

La Tabaco ai șanse duble de câștig, iar dacă nu esti pasionat de terminalele videoloteriei, îţi poți încerca norocul la loto sau poți câștiga cumpărând un loz. Peste toate acestea, tutungeria din Câmpia Turzii organizează câte o tombolă lunară, unde pentru fiecare bilet loto jucat în agenție, ori cumpărătură făcută sau orice factură plătită la Tabaco, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Tombola lunii august consta într-una grătar pentru picnic, un ventilator cu picior şi un trimmer de tuns iarba.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS