<
Timp liber

Manifestări dedicate sărbătorii Zilei Internaţionale a Copilului la Târgul Produs de Cluj – Câmpia Turzii 1-4 iunie 2017

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociaţia ”Produs de Cluj” şi Consiliul Judeţean Cluj, marchează Ziua Internaţională a Copilului, prin organizarea, în data de 1 iunie, a „Festivalului Extraordinar al Copilăriei”, manifestare cuprinsă în cea de-a IV-a ediţie a Târgului Produs de Cluj, care va avea loc în perioada 1-4 iunie 2017 la Câmpia Turzii.

Începând cu ora 11.00, activităţile pline de culoare şi zâmbete, gândite special pentru cei mici, dar şi surprize dulci, se vor desfăşura în Parcul Municipal (BERC) din localitate pe întreaga perioadă a zilei.

Sub atenta îndrumare a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici Câmpia Turzii, cu sprijinul celor din Asociaţia Slow Food Turda, administraţia locală amenajează zone de distracţie, one creative, unde copiii au ocazia să creeze primele lor opere de artă, să ia lecţii de artă culinară, dar şi să sculpteze în fructe şi legume.

Pe perioada evenimentului, Asociaţia Produs de Cluj a pregătit un spectacol de magie susţinut de domnul Florin Suciu Buh, dar şi o zonă de face-painting.

Cu privire la această acţiune, Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii, declară :

„Copilăria este o lume magică. Organizăm pentru voi, în incinta parcului o zonă expoziţională specială, ”MINICITY – orăşelul în care cei mici vor fi cei mari”. Vor fi expuse diferite utilaje şi tehnică din dotare: maşină de pompieri, poliţie, ambulanţă, elicopter, piese de artilerie. De asemenea, participanţii vor putea urmări demonstraţii ale angajaţilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii, Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii, Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna”, Jandarmeriei, Bazei 71 Aeriană ”Gen. Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii, SC Domeniul Public SA şi SC Compania de Salubritate SA Câmpia Turzii.

Cel mai aşteptat moment al zilei va fi spectacolul interactiv  cu baloane de săpun în aer liber „BUBBLELANDIA”. Demonstraţiile de Hand Made Bubble, concursurile şi jocurile pentru copii: Ping-Pong, Baschet, Bungee-Jumping Bubble in Bubble, Fashion Bubble, SPA Bubble, Vânătoare şi Tir, simfonie baloane uriaşe vor fi cadourile pregătite de către noi, pentru fiecare!”

Atmosfera pe toată durata Târgului Produs de Cluj va fi întreţinută de spectacolele artistice susţinute în fiecare zi de ansambluri folclorice consacrate, de tinere talente din Câmpia Turzii şi de cei mai îndrăgiţi solişti clujeni de muzică populară.

La Câmpia Turzii, Târgul aduce surprize şi pentru cei mari, de la produse alimentare pe bază de lapte carne, miere de albine, uleiuri presate la rece, sucuri şi dulceţuri naturale, până la prăjituri şi ciocolată de casă.

Standurile producătorilor clujeni vor avea o gamă diversă de vinuri, produse pe bază de lavandă, costume populare, bijuterii confecţionate manual şi obiecte sculptate în lemn,  realizate de mici întreprinzători clujeni, contributori la economia locală.

Târgul Produs de Cluj va fi dotat şi cu un parc de distracţii din Transilvania, unde atât cei mici, cât şi cei mari se pot bucura de senzaţii tari.

Bucătarii pricepuţi vor găti în aer liber pentru dumneavoastră preparate la grătar pe care le puteţi servi la terasele special amenajate.

Vă invităm să vă bucuraţi de manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului la Târgul Produs de Cluj.

 

Direcţia Relaţii cu Comunitatea

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS