Lifestyle & Timp liber

Tocăniță de ciuperci, de post

1 kg ciuperci proaspete

4 cepe

o capatana mica de usturoi

ardei gras rosu si verde

250 ml suc de rosii

o cescuta de apa

4-5 linguri ulei

boia

sare

piper

o legatura marar

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru 5 minute.

Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate.

Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru 10 minute, dupa care punem sucul de  rosii, apa, boia, condimentam cu sare si piper dupa gust si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, pana sosul scade si se ingroasa.

La sfarsit adaugam marar verde tocat. Servim tocanita alaturi de mamaliguta. Pofta buna!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS