De la cititori

Am avut o problemă de vedere şi, din păcate, nu puteam să-mi văd nepoţii. După operaţia făcută de Dr. Teodor Holhoș pot acum să scriu această scrisoare de mulțumire

Într-o scrisoare ajunsă la redacția Ziarului 21, o doamnă în vârstă de 60 de ani își începe povestea cu adevărat impresionantă, astfel:

“Bună ziua, îmi cer scuze că mă adresez dumneavoastră dar îmi doresc astfel să-i mulțumesc domnului doctor  Holhoș Teodor  pentru faptul că m-am operat la el în luna decembrie la clinica din Turda, iar acum pentru mine faptul că văd să scriu și să citesc mi se pare o minune. De mult timp vedeam doar în ceață, aproape ca nu-mi mai recunoșteam nepoții pe stradă, doar după voce, iar acest fapt este unul de o durere sufletească foarte mare să nu-ți poți vedea nepoții. Am început să am probleme cu vederea cu foarte mulți ani în urmă la un ochi, dar am zis că până văd cu celălalt nu-i o problemă. Însă problemele au început să apară și la celălalt ochi, până am ajuns într-o stare în care nu recunoșteam cu cine vorbesc doar după voce, și uneori mă împiedicam de lucrurile de prin curte. Aveam vederea în ceață. Recunosc că mi-a fost foarte frică să mă duc la doctor, dar familia a reușit să mă convingă să merg la consult. Când am ajuns la doctor, felul în care a vorbit cu mine, felul în care s-a comportat cu mine m-a făcut să prind curaj și am acceptat operația la care am fost supusă și în urma căreia mi-am recuperat vederea. Operația nu a durut deloc, exact cum mi-a spus domnul doctor înainte de operație…”

Cu o experiență de peste 5000 de operații cu laser în ultimii 7 ani, echipa Opticline a ajuns și în Turda, iar clinica Opticline, una la standarde europene și-a câștigat rapid pacienții prin profesionalismul de care echipa dr. Teodor Holhoș a dat dovadă.

 

Turda a adoptat unul dintre cei mai buni medici din România!

Nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți care au trecut prin mâna dr. Teodor Holhoș, oameni care au ajuns la clinica din Turda, str. Libertății nr.3

Statutul de „unul dintre cei mai buni doctori în domeniu din România” nu a fost un concept inventat, ci o consecință a celor peste 5000 de operații efectuate la peste 25.000 de pacienți.

Turda nu a fost aleasă întâmplător, după cum a precizat Dr. Teodor Holhoș, care a povestit că în timpul rezidențiatului a operat mai multe persoane din Turda, persoane care l-au recomandat apropiaților, iar aceștia au început să vină la clinica Opticline din Alba Iulia, clinică deschisă acum 8 ani, iar apropierea de turdeni a dus la deschiderea clinicii din Turda.

Opticline Turda oferă pentru pacienții clinicii oftamologice servicii complete și profesioniste unice în zona noastră, precum: laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glucom, câmp vizual computerizat, tomograf la nerv optic, tomograf de retină, ecografie oculară, biometrie și plusoptix pentru copii.

Programările la Opticline Turda se pot efectua la numărul de telefon: 0755-057533 sau pe adresa de email: office@opticline.ro.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS