Box

Argint şi bronz pentru pugiliştii turdeni la Cupa României la Cadeţi

În perioada 8-14 iulie s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu Cupa României pentru cadeţi, eveniment organizat de Asociația Județeană de Box Gorj, CS Pandurii Târgu Jiu și Federația Română de Box. Întrecerea a reprezentat și un criteriu de selecție pentru lotul național, care va participa la Campionatele Europene din Georgia. Timpul de luptă a fost de trei reprize a câte un minut și jumătate, cu un minut pauză între reprize.

Tehnicianul turdean Florin Bordi a deplasat pentru această competiţie patru sportivi:

Busuioc Taisu, categoria 48 kg

Lăcătuş Denis, categoria 43 kg

Tod Adrian, categoria 52 kg

Haidu Sebastian, categoria 54 kg

La categoria 43 kg, pugilistul Lăcătuş Denis a fost medaliat cu argint, iar Tod Adrian şi Haidu Sebastian au cucerit medaliile de bronz.

„Având în vedere că a fost o competiţie foarte dificilă, la care au participat cele mai puternice cluburi din ţară, am obţinut rezultate notabile. Din cei patru sportivi, trei s-au întors cu medalii. Ei sunt la început de drum, dar cu toate acestea s-au descurcat foarte bine. Sunt mândru de ei şi de felul în care s-au descurcat în ring. Am demonstrat din nou că la Turda sunt talente şi chiar se face box. Nu e joacă, noi chiar muncim şi ne strădium să obţinem rezultate cât mai bune. Ne lăudăm cu medalii la mai toate competiţiile naţionale la care am participat şi încă anul competiţional nu s-a încheiat. Mulţumim domnului doctor Vasile Grumaz, care a fost alături de noi, doamnei Gianina Matei, cu sprijinul dânsei a început renovarea sălii de sport. Îi mulţumesc domnului Lucian Nemeş care a crezut în mine şi s-a implicat şi cred că nu l-am dezamăgit. Îi mulţumesc, de asemenea, şi domnului primar Cristian Matei.

Avem nevoie în continuare de sprijin financiar. Îmi doresc să-i duc pe copii într-un cantonament. Jumătate din copiii pe care-i am la sală sunt medaliaţi în marile competiţii naţionale, merită să facem un efort pentru ei fiindcă tot ceea ce facem este pentru ei şi viitorul lor. Mă laud cu performanţa lor, niciodată în Turda n-au fost aşa rezultate frumoase”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS