<
Handbal

Înapoi la muncă! Potaissa Turda se pregăteşte pentru un sezon de foc

Vineri, 12 iulie, echipa de handbal Potaissa Turda şi-a reluat pregătirile pentru un nou sezon de foc. Turdenii, care se pregătesc pentru Campionat, Cupa României şi Challenge Cup, s-au bucurat de prezenţa primarului Cristian Matei care, la fel ca şi în anii precedenţi, şi-a dorit să fie alături de echipa care a pus Turda pe harta handbalului românesc.

Au fost prezenţi 20 de jucători, Nenad Savic fiind învoit până luni.

„În lotul de 20 prezent la sală avem nu mai puţin de şase jucători care au crescut şi învăţat handbalul aici la Turda, au ajuns să fie componenţi ai loturilor naţionale la categoriile lor de vârstă. Antrenorul nostru consideră că sunt apţi a face parte din lot. Ne facem mari speranţe pentru sezonul care urmează şi într-o astfel de simbioză cred că în Turda vor fi multe bucurii şi motive de sărbătoare sportivă. Nenad Savic a suferit o intervenţie chirurgicală care îl va ţine cinci luni departe de teren, va fi la recuperare”, a precizat preşedintele turdenilor.

Cine a plecat?

„A plecat la final de contract Lucian Ignat la Reşiţa. El s-a simţit foarte bine la Turda, noi am fost foarte mulţumiţi de activitatea lui aici. Are nişte probleme de familie, şi a dorit să fie prezent. Am înţeles situaţia, aşa că ne-am despărţit în condiţii foarte bune.

Roman Zacaciurin şi Ionuţ Rotaru au ales să meargă la Dunărea Călăraşi, cu care ne vom întâlni în etapa a IV-a a viitoarei ediţii de campionat”, a concluzionat Flaviu Sâsâeac.

Cine a venit?

„În locul lor au venit jucători în care antrenorul nostru crede foarte mult, doi dintre ei cu experienţă mare, respectiv Ciprian Şandru, cvadruplu campion al României cu Dinamo, cu o vastă experienţă în Liga Campionilor, component al naţionalei, un jucător tânăr. Mai este vorba de Stefan Terzic, unul dintre cele mai mari talente ale naţiunii sârbe în handbal. A avut câteva accidentări la genunchi peste care a trecut cu brio. A jucat la Vardar Skopje, Hamburg şi ultimele două sezoane le-a petrecut la Benfica. Alăturat lor am decis să-l aducem, la solicitarea antrenorului, pe jucătorul Andrei Totoi. A promovat de la centrul de juniori Ghivil Alexandru, declarat ca fiind cel mai bun la juniori 1”, a precizat Sâsâeac.

Programul echipei

„Va fi o pregătire centralizată care debutează la modul cel mai serios luni. În perioada 2-3 august la Turda  vom organiza un turneu de tip Final Four la care participă: CSM Reșița, Poli Timișoara și Minaur Baia Mare. Apoi,  în perioada 9-11 august  la Maribor (Slovenia) vom avea două partide amicale cu RK Maribor și GRK Varazdin, iar în 16-17 august la Timişoara vom participa la Cupa „Poli”.  La final vom mai avea un meci şcoală cu o echipă din liga 2, ne vom testa cele necesare pentru începutul de campionat”, a încheiat preşedintele turdenilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS