Box

Bronz pentru juniorul Crişan Alin la Cupa României la box

În perioada 23-28 aprilie s-a desfăşurat la Câmpulung Muscel Cupa României la box, categoria juniori. Singurul turdean prezent la competiţie a fost Alin Crişan, sportiv pregătit de antrenorul Florin Bordi. Sportivul nostru a participat la categoria 50 kg  şi a trecut în primul meci de Ilia Darius de la CSM Reşiţa.

În semifinală, Alin Crişan şi-a încrucişat mănuşile cu Tavi Dobre, dublu campion naţional la cadeţi şi juniori şi medaliat cu bronz anul trecut la Campionatul European de Box. Turdeanul a urcat în ring deşi nu era într-o stare de sănătate bună.

„Am pierdut fiindcă am participat la competiţie răcit şi cu febră, plus că adversarul meu mi-a aplicat la început de meci câteva lovituri nepermise în zona cefei, lovituri care m-au ţinut ameţit tot meciul. Deci, am pierdut. Am câştigat, totuşi, medalia de bronz. Speram la mai mult, dar acum mă mulţumesc şi cu atât”, a precizat Crişan Alin.

„Este a treia medalie adusă de clubul nostru anul acesta, până în prezent. Le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături, mulţumesc Ziarului 21 care ne-a prezentat mereu activitatea. Îi aşteptăm în continuare pe copii la sală, pentru că la noi se face treabă. Să sperăm că se va uita cineva din conducerea oraşului şi la noi. Un alt sportiv pregătit de mine va avea o perioadă importantă. Este vorba de Matyas Nagyosi care face parte din lotul naţional de cadeţi şi care va reprezenta România la Campionatul European din  Albena”, a declarat antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS