Box

David Varga, noua speranţă a boxului turdean

Ne-am obişnuit în ultimii ani să auzim lucruri bune despre boxul turdean, semn că avem nu numai sportivi talentaţi şi dornici să deprindă tainele sportului cu mănuşi, dar şi antrenori pregătiţi să-i pună în valoare.

La numai 10 ani, David Varga face cinste echipei antrenate de Florin Bordi şi municipiului Turda fiind unul dintre cei mai talentaţi dar şi apreciaţi pugilişti.

A început boxul la 9 ani şi are la activ 10 meciuri. A suferit o singură înfrângere, dar o înfrângere care l-a învăţat că în box se mai şi pierde şi că, după o înfrângere, cel mai important este să înveţi şi să mergi mai departe puternic şi determinat. Pentru că în box despre asta e vorba, despre putere fizică şi psihică.

Ultimul test la care a fost supus acest tânăr pugilist a avut loc vineri, 16 februarie, la Satu Mare. A fost un meci de verificare, dar şi-a învins adversarul prin KO.

„Acest copil, deşi face sport de un an, câştigă meci după meci, e un talent cum rar mi-a fost dat să văd. Deşi e la început, sunt mulţi sportivi care ar trebui să-i urmeze exemplul, modul în care se antrenează, seriozitatea, pasiunea pentru box. Când ai astfel de copii la sală realizezi că merită să investeşti în ei. Munca noastră n-a fost zadarnică. Turda va avea un reprezentant atât la Campionatul European cât şi la cel Mondial dedicat juniorilor, prin Crişan Alin. Îi aşteptăm pe toţi copiii pasionaţi de box să ni se alăture şi, de asemenea, îi aşteptăm şi pe toţi cei care doresc să ne sprijine şi să fie alături de noi”, a declarat antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.