Box

Turdenii Busuioc Alexandru şi Matyas Nagyosi participă la Campionatul European Şcolar de Box de la Albena

Pugiliştii Busuioc Alexandru (Box Trif Turda) şi Matyas Nagyosi (CS „Florin Bordi” Box Turda)  vor reprezenta România la Campionatul European Şcolar de box, pentru cadeţi, care se va desfăşura în perioada 21-30 mai, în Albena, Bulgaria.

Sportivii turdeni şi-au asigurat biletul pentru confruntarea continentală după ce au câştigat medalia de aur la Cupa României la box rezervată cadeţilor.

De altfel, pe site-ul Federaţiei Române de Box se precizează că „pentru Campionatele Europene Școlare, de la Albena, din perioada 21-30 mai 2018, principalul criteriu de selecție l-a constituit Cupa României de Cadeți. Câștigătorii Cupei fac obiectul lotului reprezentativ de cadeți pentru această competiție din Bulgaria”.

Sportivul Busuioc Alexandru (Box Trif Turda) va lupta la categoria 43 kg, în timp ce Matyas Nagyosi (CS „Florin Bordi” Box Turda)  va concura la categoria 76 kg.

Din staff-ul  echipei naţionale fac parte Ilie Captari, team manager, Robert Băeatu – antrenor principal şi Gheorghe Napoleon – antrenor secund.

„E o mare performanţă pentru sportul turdean. Avem doi sportivi care ne reprezintă la cel mai înalt nivel, aşa ceva nu a mai fost în Turda la box. Sper să facă o figură frumoasă şi să se întoarcă cu o medalie. Aceşti sportivi merită toată admiraţia şi ar merita să se uite administraţia locală şi spre ei”, a declarat antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.