Fotbal

CFR Dej – Unirea Triteni 1-0 meci cu patru cartonașe roșii

Unirea Triteni a pierdut meciul din deplasarea de la CFR Dej, scor 1-0, după un meci cu 4 cartonașe roșii.

Unirea Triteni a început slab meciul, un joc de uzură la mijlocul terenului iar fazele de poartă ale Unirii din Triteni s-au oprit majoritatea undeva în afara careului mare ale echipei din Dej.

Terenul greu a făcut ca echipele să aibe un joc mai dur, iar Bogdan Paleoca a văzut roșu după un fault.

CFR Dej, o echipă mai matură în jocul căruia s-a văzut experiența, cu o apărare de netrecut a știut să profite de puținele ocazii de poartă și a marcat prin Vlad Borşan, dintr-un corner.

Faza cea mai aprigă a meciului s-a petrecut la scorul de 1-o atunci când Ionuţ Ţicală de la dejeni şi Andrei Gall de la Triteni au avut ceva de împărţit, iar de-aici fiecare echipă are propria variantă. Potrivit Triteniului, Ţicală l-ar fi lovit cu pumnul de la spate pe Gall, care a ripostat imediat. De cealaltă parte, jucătorul Unirii a început şi “l-a luat de gât şi i-a dat doi pumni” adversarului său. S-a creat apoi un meleu în care jucătorii celor două echipe s-au împins reciproc, inclusiv oamenii de ordine intervenind pentru a-i despărţi pe jucători, conform dejenilor, sau pentru a-i lovi pe cei de la Triteni, cum afirmă oaspeţii.

Unirea Triteni: Șuteu, Gal Sergiu, Paleoca Bogdan, Motrici Florin, Bărbos Dragoș, Silviu Sașa, Varga Alex, Chiorean Marian, Rafai Cătălin, Bărbos Claudiu, Gal Andrei.

Antrenor: Silviu Sașa

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS