Fotbal

Sașa Silviu după meciul cu CFR Dej: „Din păcate, noi am făcut un meci slab, ajungeam cu mingea undeva 30 m și apoi ne pierdeam”

Reporter: Câteva cuvinte despre meci.

Sașa Silviu: Din păcate, noi am făcut un meci slab, ajungeam cu mingea undeva 30 m și apoi ne pierdeam, nu am reușit să ne concentrăm ca să ne facem niște ocazii clare, am avut câteva ocazii pe care le-am ratat, ei au stat bine în teren, s-au apărător foarte bine, nu am reușit să îi deschidem. Nu pot să zic că au avut ocazii nici ei, a fost un joc mai mult la mijlocul terenului. Terenul destul de greoi de la ploaie, ne-a influențat și asta, dar am fost destul de statici, nu am făcut jocul cel mai bun.

Reporter: Înfrângere astăzi, cum a fost meciul din punctul de vedere al antrenorului?

Sașa Silviu: Golul lor a fost dintr-un corner, greșeală de marcaj, și asta a fost singura fază periculoasă pe care au avut-o ei, în schimb la finalul primei reprize am avut un gol care a fost anulat din cauza unei poziții de offside, conform spuselor domnului arbitru, asta nu pot să comentez. În prima repriză, eu zic că am fost mai buni decât ei, mi se pare, cumva că intrăm relaxați în a doua repriză, astfel că am primit gol repede, în minutul 10, de acolo au început și nervii, stresul și presiunea …nu am reușit să ne facem jocul.

Reporter: Dacă ar fi să evidențiezi o parte bună din acest joc, care ar fi aceea?

Sașa Silviu: Astăzi sunt dezamăgit, nu pot să zic că am făcut ceva bun, am avut și eliminări la finalul reprizei a doua, a fost un mic brânci, să zic așa, s-a pus puțină presiune pe noi și pot să zic ca am cedat psihic, ne doream să marcăm și golul nu venea, am ajuns și la nervi și am primit și 3 cartonașe roșii.

Reporter: Urmează un meci foarte greu, acasă, cu Victoria Cluj care are niște jucători foarte buni, care au jucat în cupele Europene, cu ce gânduri întâmpinați acest meci?

Sașa Silviu: Bineînțeles,  eu cred că e cel mai greu meci din campionat, pentru că ei au experiență, jucători buni, pe de altă parte nouă ne lipsește experiența, plus că acum avem și jucători accidentați care o să fie suspendați deci o să fie un meci greu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS