Fotbal

Constantin Olariu, după meciul cu ACS Comuna Recea:

Constantin Olariu, antrenorul Arieșului Turda s-a arătat mulțumit de meciul bun făcut contra celor de la ACS Comuna Recea, liderul seriei 5, însă nu a fost mulțumit de rezultat.

Constantin Olariu: Nu știu ce să zic, am dus jocul foarte greu, unul dintre jocurile bune făcute de noi, acasă, am și condus, 1-0, dacă îmi aduc bine aminte, am scăpat din acțiuni de unu la unu, și la faza următoare am luat acel super gol, din punctul acesta de vedere am putea fi nemulțumiți. Însă, după ce am luat golul, am făcut un pas în spate și i-am dominat ultimele 10 minute sau cât o fi fost.

Rep: Urmează o nouă etapă, la Cugir, contra, probabil, celei mai în formă echipe din serie. Astăzi a câștigat la Cluj. Ce ne așteaptă acolo?

Constantin Olariu: Suntem neinvinși și noi din etapa a v-a, a început etapa a VI-a, pe de altă parte, avem statutul de echipa neinvinsă în deplasare, că urmare vom merge acolo să onorăm acest statut, dacă se poate.

Rep.: Există vreo șansă revină vreunul dintre jucătorii accidentați?

Constantin Olariu: Nu, nici o șansă! Oltean, Salcău sunt ieșiți absolut din circuit. În această săptămână au făcut antrenament, după care se pare că a recividat accidentarea. Ceilalți, deja au mai mult. Oltean are patru săptămâni de când nu face, David 7 săptămâni, deci, nici o șansă.

Rep.: Arieșul ocupă locul 4 , vă așteptați la începutul sezonului să fim atât de sus, la mijlocul întrecerii?

Constantin Olariu: Puțin, la început, eram cam sceptic, deși nu doream, ne-am si declarat obiectivul, să fim acolo unde am fost anul trecut, și dacă se poate, să îl îmbunătățim. Sigur că vă spuneam că am pierdut valoare, cred că am câștigat un pic în atitudine, am încercat să ne unim, chiar dacă mai sunt probleme, eu cred că suntem pe un drum bun, o să vedem în pauza competițională ce e de făcut, o să analizăm și vedem ce putem face pentru a îmbunătăți si a îndeplini obiectivul.

Rep.: Azi am întâlnit liderul seriei, am jucat în afară de Cugir, cu toate echipele din campionat. Merită acest statut, de principală favorită la promovare ACS Comuna Recea?

Constantin Olariu: E clar că au câțiva jucători buni, si cam toate echipele au 2-3 jucători buni. Acum parcursul lor le dă dreptul sa fie pe primul loc, au si valoare, au si condiții bune și își doresc să promoveze deci eu cred că e în regulă pentru ei. Din punctul nostru de vedere, am demonstrat si față de meciul trecut, jucătorii noștri au arătat că au atitudine și că se poate juca de la egal la egal cu orice echipă din seria aceasta. Depinde doar de atitudinea lor, de forma, de cum privesc ei sportul, fotbalul pe care îl practică.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS