Fotbal

Constantin Olariu: „Sperăm să obţinem rezultatele care să satisfacă administraţia şi spectatorii turdeni”

Joi, 13 septembrie, Gicu Tothăzan, preşedinte Sticla Arieşul Turda, antrenorul Constantin Olariu şi căpitanul Valentin Marcu au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a vorbit despre situaţia lotului în acest moment, despre atmosfera în sânul echipei şi despre planurile de viitor.

Gicu Tothăzan: „N-am dat pe nimeni afară”

„Din lotul lărgit de 23 jucători, 14 sunt din Turda, n-a fost dat nimeni afară, ei au cerut să plece la un club sau altul. La Mihai Viteazu au plecat 2, la Câmpia Turzii 2, la Mintiu Gherlii cred că au mai plecat doi. Ne dorim să ridicăm an de an 4 juniori la echipa mare. Grupele C, D, E de juniori şi o grupă de copii mai mici vor participa la un turneu internaţional la Zalău, plătit de club. Ştiam ce înseamnă Liga a III-a, ştiam ce ne aşteaptă şi din partea publicului turdean care asta e, n-ai ce face. Noi îi aşteptăm în continuare să vină în număr cât mai mare la stadion. N-am dat pe nimeni afară, am încercat să avem discuţii cu toţi, să le găsim locul pe care se pliază fiecare, pentru că s-a urcat o etapă”, a precizat preşedintele turdenilor.

Constantin Olariu: „Sperăm să obţinem rezultatele care să satisfacă administraţia şi spectatorii turdeni”

„Am auzit şi eu că sunt ceva discuţii, lotul la ora asta este structurat 60 %, cam aşa, sunt jucători turdeni, născuţi în Turda sau în satele apropiate. E normal că în momentul în care urci pe o treaptă superioară, pretenţiile sunt mai mari şi au apărut jucători cu o anumită experienţă şi cu o anumită valoare. Cred că din acest punct de vedere, lucrurile sunt în regulă. Referitor la rezultate, sigur că se putea mai bine după trei etape, avem un egal, o victorie şi o înfrângere. Cu mai multă şansă puteam avea mai multe puncte. Mergem în continuare pe multă muncă, pe încredere şi sperăm să obţinem şi rezultatele care să satisfacă administraţia şi spectatorii turdeni”, a concluzionat Olariu.

Valentin Marcu: „Atmosfera în vestiar este foarte bună şi avem toate condiţiile să facem performanţă”

„Era greu să se facă o echipă doar cu turdeni, pentru că mai şi lucrăm, facem şi alte chestii şi au venit jucători cu experienţă, jucători tineri şi împreună am alcătuit un colectiv foarte frumos. Atmosfera în vestiar este foarte bună şi avem toate condiţiile să facem performanţă. În continuare vom aduce oamenii la stadion şi vom încerca să fie Turda acolo unde a fost, să ne clasăm între primele 6-7 echipe în acest sezon.

Referitor la ce se scrie prin presă, multă lume e invidioasă şi din cei care vin la stadion nu toată lumea e cu noi, dacă pierdem sau facem egal pentru ei e un moment de bucurie”, a precizat Valentin Marcu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS