Fotbal

Florin Dârvăreanu, antrenor Olimpic Cetate Râşnov: „Nu ne putem permite să facem paşi greşiţi”

Sticla Arieşul Turda întâlneşte sâmbătă, 15 septembrie, pe Stadionul Valea Cetăţii, formaţia Olimpic Cetate Râşnov. Aflată într-o perioadă de reconstrucţie, echipa braşoveană, aflată pe locul 13 în clasament, speră să bifeze o victorie în confruntarea cu Arieşul:

„Va fi o partidă foarte dificilă, chiar dacă Arieşul Turda a promovat recent în Liga a III-a. I-am urmărit în partida cu Hărman şi am văzut că au jucători experimentaţi, aşa că va fi un meci disputat. Au jucători care pot face diferenţa, dar fotbalul nu se joacă din amintiri, un jucător tânăr poate da mai mult decât unul experimentat, dar la acest nivel şi experienţa poate face diferenţa. Noi avem o echipă tânără, în formare, au rămas doar 4-5 jucători din lotul de anul trecut, dar nu ne putem permite să facem paşi greşiţi. Sunt convins că Arieşul îşi va vinde greu pielea, dar noi ţintim victoria. Va fi greu, dar avem nevoie de puncte. Depinde foarte mult de starea de moment a jucătorilor şi de motivaţie”, a declarat pentru Ziarul 21 antrenorul Florin Dârvăreanu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS