Fotbal

CSM Câmpia Turzii a învins Someşul Gilău după un final incendiar de meci

Someşul Gilău- CSM Câmpia Turzii 1-2 (0-1)

CSM Câmpia Turzii a bifat o nouă victorie sâmbătă, 3 noiembrie, în deplasare, în faţa formaţiei Someşul Gilău.

A fost un meci cu un final de-a dreptul incendiar, dar până la urmă formaţia pregătită de Valentin Şandru s-a întors cu toate cele trei puncte puse în joc.

Chişu a deschis scorul la 4 minute de la startul partidei şi până la pauză niciuna dintre cele două formaţii n-a mai pus probleme în jumătatea adversă aşa că la pauză oaspeţii au intrat cu un avans minim, scor 0-1.

Şi debutul actului secund a stat sub semnul echilibrului, în schimb finalul a fost unul de-a dreptul incendiar. În minutul 89, Rareş Mateş a restabilit egalitatea şi a adus bucuria în tabăra echipei gazdă. Dar bucuria a durat mai puţin de un minut, fiindcă după reînceperea partidei, Chişu a trimis direct în vinclu de la mijlocului terenului, profitând de eroarea portarului  Mihai Orbulescu. S-a încheiat 1-2 şi CSM Câmpia Turzii continuă forma bună bifând a şaptea victorie.

Cu un total de 22 puncte, formaţia din Câmpia Turzii ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a IV-a şi va întâlni etapa viitoare, pe teren propriu, Supporter 2.0 Cluj Napoca.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.