Sport

CSM Câmpia Turzii, la ceas de sărbătoare

Miercuri, 6 decembrie, marea familie a Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii s-a adunat în jurul bradului special împodobit în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii.

Sportivii din cadrul celor 11 secţii şi antrenorii lor s-au bucurat de un moment artistic pregătit special pentru ei, cei care, vreme de un an, au pus, prin reuşitele lor,  municipiul Câmpia Turzii pe harta sportului naţional.

Ansamblul „Ardeleana”, formaţia Nelu Gabor şi Ansamblul „Cununiţa” din Luna au venit cu colindul, iar Marina a animat atmosfera, fiind apreciată de tinerii sportivi care n-au ezitat să danseze pe muzica ei.

„CSM Câmpia Turzii a dovedit că este o mare familie. În Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” sunt sportivii celor 11 secţii ale clubului. Dragi sportivi şi părinţi, mă bucur să ne întâlnim astăzi, să depănăm câteva amintiri din timpul anului care se pregăteşte să-şi ia rămas bun de la noi, un an 2017 cu suişuri şi coborâşuri însă, în prag de sărbătoare, ne aducem aminte de momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună şi ne facem planuri pentru 2018.

În acest an ni s-a alăturat o nouă secţie, cea de fotbal, i-am primit cu braţele deschise şi am găsit aici oameni extraordinari, antrenori pasionaţi şi copii minunaţi. De fiecare dată am apreciat faptul că în spatele muncii acestor sportivi au stat mereu părinţii, la fiecare antrenament i-am văzut alături de noi, au făcut eforturi ca aceşti sportivi să beneficieze de toate condiţiile pe care clubul nostru, dintr-un motiv sau altul, nu le-a putut oferi, şi aş vrea să-i aplaudăm pe părinţi şi să le mulţumim că v-au îndreptat paşii spre sport. Astăzi este o zi de sărbătoare pentru noi, motiv pentru care mulţi au ţinut să ne felicite pentru activitatea noastră şi chiar să ne colinde astăzi, în prag de Crăciun”, a precizat Viorel Crişan, preşedinte CSM Câmpia Turzii.

 

„În urmă cu un an erau două cluburi în oraşul nostru, unul care obţinea rezultate, CSM Câmpia Turzii, şi unul care căpuşa banii Consiliului local. Atunci am promis că în Câmpia Turzii va funcţiona un singur club şi acela este CSM Câmpia Turzii, condus de Viorel Crişan. Tot în urmă cu un an am promis că fotbalul la Câmpia Turzii va reînvia şi va face din nou tradiţie şi astăzi avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a şi cea mai mare secţie, cu cei mai mulţi copii. Tot în urmă cu un an promiteam că, deşi este foarte greu, o să reuşim să finanţăm sportul în Câmpia Turzii pentru că alături de învăţământ şi sănătate, sportul este o prioritate pentru actuala administraţie”, a fost mesajul primarului Dorin Lojigan.

La final, sportivii de la CSM Câmpia Turzii, dar şi ceilalţi copii prezenţi în sală au primit un dar de la Moş Nicolae.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS