Administraţie

S-a deschis patinoarul în aer liber la Câmpia Turzii

Miercuri, 6 decembrie, a avut loc deschiderea oficială a patinoarului în aer liber care, pentru al doilea an consecutiv, a fost amplasat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

În acest an patinoarul oferă un spațiu generos, în suprafață de 800 de mp, fiind considerat unul dintre punctele de atracție în acest sezon, la Câmpia Turzii.

Sabin Ghemeş, viceprimarul municipiului, a făcut primii paşi pe gheaţă şi i-a invitat pe toţi cei prezenţi să-i urmeze exemplul:

„Prin aparatul de specialitate a domnului primar şi a Consiliului Local, parcul îşi deschide porţile pentru voi. Piesa de rezistenţă anul acesta este patinoarul care este dublu decât cel de anul trecut. Vă urez distracţie plăcută şi să vă ţină picioarele”.

Patinoarul va fi deschis până la finalul lunii februarie 2018, cu posibilitate de prelungire, dacă vremea permite.

Şi pentru că cei mici au venit alături de părinţi să vadă micul părculeţ special amenajat de sărbători, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în scurt timp şi mai toate privirile au fost îndreptate spre el. Bineînţeles, nu au întârziat să apară nici patinatorii, de toate vârstele, aşa că seara s-a dovedit a fi una reuşită.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS