Handbal

Cupa României. Potaissa Turda s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins CSM Focşani. Potaissa Turda- CSM Focşani 31-29 (19-13)

Miercuri, 6 decembrie, Potaissa Turda şi CSM Focşani s-au întâlnit din nou, de aceasta în optimile Cupei României, după ce duminică turdenii s-au impus fără emoţii în campionat, scor 28-36.

Aflaţi în faţa propriilor suporteri  pentru ultima dată în acest an, turdenii s-au bucurat de toată susţinerea de care aveau nevoie şi au reuşit să bifeze o nouă victorie importantă.

Arsenic a deschis scorul în primul minut de joc, dar Eros a restabilit egalitatea la faza imediat următoare. În minutul 3, turdenii s-au distanţat la două goluri, după ce Cântec a punctat pentru 3-1. Trei minute mai târziu, focşănenii au restabilit egalitatea şi graţie reuşitei lui Raţă au trecut pentru prima dată la conducere, scor 4-5 (min.7).

Au urmat momente bune pentru formaţia pregătrită de Horaţiu Gal  care a reuşit să revină şi să se desprindă pe tabelă, scor 14-7 (min.19).

Până la finalul primei părţi, turdenii au mai punctat de cinci ori, în timp ce oaspeţii au mai înscris de şase ori şi astfel gazdele au intrat la cabine cu un avans de şase goluri, scor 19-13.

Zacaciurin a punctat imediat după reluarea partidei, dar oaspeţii au reuşit să mai reducă din diferenţă graţie reuşitelor lui Moisă şi Raţă.  În minutul 39 tabela de marcaj afişa 23-20. Şase minute mai târziu, elevii lui Viorel Ciubotaru s-au apropiat la un singur gol, scor 24-23,  şi cu toate că turdenii au reuşit să se desprindă din nou, oaspeţii au avut puterea să revină aşa că scorul a fost strâns pe final de meci.

În minutul 56, tabela de marcaj afişa 29-28, Zacaciurin a mărit diferenţa, dar Ţuţu a replicat imediat. Ionuţ Rotaru a avut ultimul cuvânt de spus, acesta reuşind să transforme o lovitură de la 7 metri şi să stabilească scorul final 31-29.

Foto:ActionFoto.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS