Fotbal

Cupa Unirii și-a aflat câștigătorii. Liceul Teoretic Pavel Dan a câștigat tot!

Primaria și Consilul Local Câmpia Turzii au organizat luni, 27 ianuarie o competiție sportivă interșcolară la care au participat cele două licee din Câmpia Turzii: Liceul Teoretic Pavel Dan și Colegiul Tehnic Victor Ungureanu precum și școlile gimnaziale: Avram Iancu, Școala Viișoara, Școala Frata și Pavel Dan.

Echipa Liceului Teoretic Pavel Dan/gimanziu a câștigat competiția după ce a trecut în finală de S.G. Viișoara după executarea loviturilor de departajare. Podiumul a fost completat de S.G. Frata iar pe locul 4 s-a clasat S.G. Avram Iancu.

Organizatorii au desemnat cel mai bun jucător al turneului (profesorii de sport și-au exprimat opțiunea de vot) în persoana jucătorului de la S.G. Viișoara: George Mocean iar cel mai bun portar Catalin Leczel.

Pe de altă parte, Liceul Teoretic Pavel Dan și-a asigurat locul 1 după o finală câștigată împotriva „rivalilor” de la Colegiul Tehnic Victor Ungureanu. Toți cei prezenți au fost premiați și medaliați de primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a mulțumit copiilor pentru prezența și pentru sportivitatea de care au dat dovadă în această competiție sportivă.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS