Fotbal

CSM Câmpia Turzii a intrat într-o pasă proastă. CSM Câmpia Turzii-Sporting Apahida 0-2 (0-0)

Sâmbătă, 17 martie, Stadionul Municipal „Mihai Adam” a găzduit întâlnirea dintre CSM Câmpia Turzii şi Sporting Apahida contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a IV-a.

Chiar dacă în prima parte a jocului au avut câteva şanse de a deschide scorul, jucătorii din Câmpia Turzii n-au putut trece de portarul Nicoară şi n-au reuşit să înscrie. Nici oaspeţii n-au pus prea multe probleme în jumătatea adversă şi, astfel, la pauză tabela de marcaj a afişat 0-0.

Oaspeţii au tranşat soarta partidei la scurt timp de la debutul actului secund. Alex Mureşan a profitat de inexactitatea portarului Ionele şi a deschis scorul în minutul 51.

Elevii lui Florin Pojar au continuat să pună presiune în jumătatea adversă şi eforturile lor au dat rezultat în minutul 58 când Alin Vasilaş a majorat diferenţa şi a stabilit scorul final.

După ce etapa trecut a produs surpriza şi a încheiat la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu liderul Sticla Arieşul Turda, Sporting Apahida a reuşit să-şi treacă în cont trei puncte după meciul de la Câmpia Turzii şi cu un total de 29 puncte ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a IV-a.

CSM Câmpia Turzii a suferit a zecea înfrângere şi cu un total de 22 puncte ocupă locul 9 în clasamentul general. Etapa viitoare, formaţia din Câmpia Turzii va întâlni, în deplasare, Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS