Fotbal

Mult circ pentru puţin fotbal

Sâmbătă, 17 martie, etapa cu numărul XVIII a Ligii a IV-a a programat la Turda întâlnirea dintre Sticla Arieşul şi Viitorul Mihai Georgescu.

Deşi a anunţat că nu se va prezenta la partida de sâmbătă, echipa clujeană şi-a făcut apariţia cu puţin timp înainte de startul partidei dar nu pentru a juca fotbal ci pentru a pune în scenă un spectacol de proastă calitate. Spectacolul propus de clujeni a avut iniţial doar 8 actori, 7 jucători de câmp şi un portar, dar scenariul a prevăzut accidentarea unui jucător şi apoi a portarului, situaţie care l-a obligat pe arbitrul partidei să pună punct confruntării.

Puşi în faţa unei situaţii ciudate, turdenii  au avut un singur cuvânt de spus prin Valentin Marcu care a reuşit să înscrie.

Turdenii, care vor câştiga cu 3-0  la „masa verde”,  se pregătesc pentru etapa următoare când vor întâlni, în deplasare, Unirea Tritenii de Jos.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS