Fotbal

Victorie pentru Sticla Arieşul Turda în amicalul cu Mureşul Luduş. Sticla Arieşul Turda- Mureşul Luduş 4-1 (0-1)

În lipsa unui meci de campionat, după ce Viitorul Mihai Georgescu a anunţat că nu se prezintă, Sticla Arieşul Turda a perfectat  un meci cu caracter de verificare în compania formaţiei Mureşul Luduş.

Înaintea partidei, jucătorii turdeni i-au premiat pe tinerii fotbalişti ai clubului care au participat la turneul de la Braşov.

Debutul partidei a stat sub semnul echilibrului, dar în minutul 29 luduşenii au profitat de eroarea defensivei turdene şi au deschis scorul. Deşi au forţat revenirea, turdenii n-au izbutit să înscrie şi la pauză oaspeţii au intrat cu un avans minim.

Partea secundă a reprezentat partea revenirii pentru formaţia turdeană care a pus mai multă presiune în jumătatea adversă. În minutul 65, Adrian David a restabilit egalitatea, iar două minute mai târziu, Marcu a centrat până la Lăkătuş care, aflat în faţa porţii, a reluat cu capul fără speranţă pentru portarul echipei vizitatoare. Minutul 80 a adus golul cu numărul 3 pentru formaţia lui Artur Podar. După o combinaţie cu Paleoca şi cu mult noroc, Mărie a reuşit să puncteze pentru 3-1. Cu două minute înainte de finalul partidei, David a reuşit dubla şi a stabilit scorul final.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS