Fotbal

CSM Câmpia Turzii s-a impus în deplasarea de la Mihai Viteazu. Arieşul Mihai Viteazu-CSM Cîmpia Turzii 3-4 (1-1)

Miercuri, 6 iunie, în etapa cu numărul 30, ultima a Ligii a IV-a la fotbal, Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit, pe teren propriu, CSM Câmpia Turzii.

Pe o vreme frumoasă, numai bună de fotbal, cele două formaţii au luptat pentru cele trei puncte puse în joc, echipa din Mihai Viteazu având şansa, în cazul unei victorii, să rămână pe poziţia a IV-a  a campionatului.

Formaţia pregătită de Lucian Roşu putea deschide scorul în minutul 5 al partidei când arbitrul a arătat punctul cu var, dar Ionele a intervenit salvator în faţa lui Danciu şi a păstrat tabela de marcaj nemodificată.

Minutul 13  a adus şi primul gol al întâlnirii. Dan Ştefan a şutat în blocajul unui adversar, mingea a ajuns la Oltean care a şutat spre poartă, dar Macula a deviat în propria plasă.

Insistenţa gazdelor pe faza ofensivă a dat rezultat în minutul 36, Cîţcăuan  reuşind să restabilească egalitatea. La pauză tabela afişa 1-1.

Acelaşi Cîţcăuan a punctat la patru minute de la reluarea partidei, dar formaţia din Câmpia Turzii a revenit în minutul 57. După o minge greşită în apărarea gazdelor, Moldovan l-a văzut pe portarul Mureşan ieşit şi a trimis mingea peste acesta restabilind egalitatea. Vizibil nemulţumit, tehnicianul Lucian Roşu le-a reproşat elevilor săi „sunteţi de cascadorii râsului”.

Formaţia din Câmpia Turzii a trecut la cârma jocului în minutul 72 când Moldovan a executat o lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul Mureşan. Scor 2-3.

După o acţiune individuală, Dan Ştefan a trecut şi de portarul Arieşului şi a majorat diferenţa. Gazdele au avut o răbufnire de orgoliu pe finalul partidei şi au punctat  prin Danciu în minutul 90.

Ultimele minute au fost tensionate, Danciu şi goalkeeperul Mureşan au văzut cartonaşul roşu, gazdele exprimându-şi nemulţumirea faţă de centralul întâlnirii.

După un sezon dificil, cu multe încercări, CSM Câmpia Turzii a încheiat campionatul cu o victorie şi cu 44 puncte rămâne pe locul 9 în clasament. Formaţia din Mihai Viteazu încheie campionatul pe locul V cu un total de 58 puncte.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS