Fotbal

Sticla Arieşul Turda s-a impus la Iclod şi încheie campionatul neînvinsă. Unirea Iclod-Sticla Arieşul Turda 0-3 (0-2)

Ultima etapă a Ligii a IV-a la fotbal a programat miercuri, 6 iunie, întâlnirea dintre Unirea Iclod şi Sticla Arieşul Turda. Campioana Ligii a IV-a a afişat aceeaşi formă bună şi nu s-a dezmins reuşind să bifeze o nouă victorie, cea cu numărul 27.

La pauză, formaţia oaspete a intrat cu un avans de două goluri. Au marcat Florin Dan şi Oltean, care a trimis în propria poartă. La şapte minute de la reluarea partidei,  Chişu a stabilit scorul final.

Sticla Arieşul Turda a încheiat această ediţie de campionat fără nicio înfrângere. Turdenii au bifat 27 de victorii şi trei rezultate de egalitate şi au acumulat un total de 84 puncte.

Pentru formaţia pregătită de Artur Podar urmează cele două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Partidele vor avea loc pe 16, respectiv 23 iunie.

Turdenii vor întâlni o echipă din Sălaj, dar acolo prima clasată se va decide în ultima etapă care va avea loc duminică, 10 iunie. În acest moment, în fruntea clasamentului se află CS Dumbrava Galgau-Almasului cu 68 puncte, urmată de Unirea Mirsid cu 67 puncte şi Rapid Jibou cu 66 puncte.

Ultima etapă programează întâlnirea dintre  CS Dumbrava Galgau-Almasului şi Rapid Jibou în timp ce Unirea Mirsid întâlneşte, pe teren propriu, Cetatea Buciumi, ocupanta locului 9 în clasament cu 23 puncte.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS