Fotbal

De ce a fost schimbat Artur Podar?

La scurt timp după promovarea echipei Sticla Arieşul Turda în Liga a III-a  s-a discutat tot mai mult despre o posibilă înlocuire a antrenorului Artur Podar. Pentru mulţi vestea că Podar nu va mai fi la cârma echipei a fost una surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât Arieşul a avut un sezon reuşit, fără nicio înfrângere, încununat cu promovarea în Liga a III-a.

Luni, 9 iulie, conducerea clubului l-a confirmat în funcţie pe Constantin Olariu, Artur Podar devenind antrenor secund.  O explicaţie privind înlocuirea lui Podar a oferit directorul tehnic, Stelian Gherman.

„În momentul în care s-a stabilit problema promovării din Liga a IV-a eu am fost contactat pentru a veni la Turda, ştiind că sunt liber de contract. Dar, din punctul meu de vedere, un antrenor nu trebuie să fie implicat în alte activităţi şi pe baza acestui lucru eu am renunţat să vin sută la sută pentru că nu pot să vin, am şi alt job, la fel e şi cu Artur Podar. Din câte ştiu eu este profesor de sport în altă parte. Vor veni momente când vor face două antrenamente, dacă nu eşti aici nu ai cum să faci faţă. În sportul de performanţă trebuie să fii implicat sută la sută. Sportivul de performanţă sacrifică ceva, aşa este şi cu meseria de antrenor. Trebuie să sacrifici ceva, ori familia, ori prietenii, te duci pe o meserie ca să poţi face performanţă.”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS