Fotbal

Schimbări în tabăra turdenilor! Constantin Olariu, noul tehnician al Arieşului Turda. Artur Podar, antrenor secund

Luni, 9 iulie, conferinţa de presă prilejuită de reunirea formaţiei Sticla Arieşul Turda a făcut lumină în privinţa staff-ului tehnic, că tot era cea mai discutată problemă în ultima perioadă, dar şi în privinţa obiectivelor clubului turdean.

Astfel, alături de preşedintele Gicu Tothăzan s-au aflat Stelian Gherman, directorul tehnic, Constantin Olariu, noul antrenor, şi Adrian Şomlea.

„Am urmărit echipa atât pe parcursul campionatului cât şi la baraj, aduc aprecieri celor care au reuşit promovarea în Liga a III-a, atât pe plan administrativ cât şi pe plan sportiv. Am acceptat această poziţie, ca director tehnic, să dau ceva înapoi pentru oraşul unde eu am început acest sport. Acum 30 de ani eu plecam de la Turda spre Universitatea Cluj. M-am întors să aduc un plus atât pentru seniori cât şi pentru centrele de copii şi juniori, ţinând cont că la Turda au fost jucători care au făcut performanţă. Vreau ca împreună cu antrenorul pe care l-am propus şi care a acceptat şi va lucra la Arieşul să aducem un plus la echipă şi în scurt timp să mergem spre Liga a II-a. Sper să fie un început bun, eu merg până în punctul unde este performanţă şi se face totul deschis. Să înţeleagă toată lumea că eu nu voi fi antrenor principal, tot ce ţine de responsabilitatea echipei, de antrenamente, schimbări, antrenorul şi staff-ul răspund pentru tot ce se întâmplă zi de zi „, a precizat Stelian Gherman.

„Felicitări celor care au făcut posibilă revenirea echipei în Liga a III-a. Mă bucur că sunt aici şi îmi doresc ca împreună cu noua conducere, cu care eu am mai lucrat, să reuşim să ne îndeplinim obiectivele şi, dacă se poate, să fie cât mai mulţi jucători din Turda pentru că susţinerea echipei vine de la administraţia locală ceea ce e foarte important. Înseamnă că se doreşte ca această echipă să meargă şi mai sus”, a precizat Constantin Olariu.

„Am primit o propunere, să am o altă funcţie în club decât cea pe care am avut-o înainte, au fost câteva zile de tatonări de ambele părţi. Chiar astăzi am avut câteva discuţii lămuritoare, fiecare şi-a expus punctul de vedere şi am ajuns la un numitor comun. Începând de azi o să mă ocup în special de copii şi juniori, partea organizatorică. Nu au fost probleme, a fost lipsă de comunicare. Pe lângă echipa de seniori, care este vârful piramidei, trebuie avut grijă de tot ce înseamnă copii şi juniori”, a fost concluzia lui Adrian Şomlea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS