Fotbal

Gicu Tothăzan, preşedinte Sticla Arieşul Turda: „Sunt convins că nu va părăsi nimeni corabia pentru că n-o s-o scufundăm”

Sticla Arieşul Turda s-a reunit luni, 9 iulie, dar ploaia le-a dat planurile peste cap, aşa că primul antrenament a fost amânat. În perioada care va urma mai mulţi jucători se vor afla în probe, se vor purta discuţii cu cei „vinovaţi” de promovarea echipei scopul fiind definitivarea lotului.

Stelian Gherman, director tehnic: „Am avut jucători de prima ligă care vor să vină, dar nu cum vor ei”

„Trebuie să vedem ce jucători avem aici, în principiu ne axăm pe jucătorii din Turda, dar să vedem ce junior sunt, care pot să joace şi să facă performanţă. Ar fi de preferat să găsim nişte super jucători la Turda şi să nu mai căutam în altă parte, dar se ştie că în fotbal nu sunt suficienţi numai cei care sunt în oraş, e nevoie şi de un plus, pot veni jucători care au jucat la nivel înalt şi să aducă un plus. Nu putem pune un obiectiv, eventual o clasare cât mai sus, dar trebuie să vedem ce jucători găsim, ce pretenţii sunt pentru că, din ce-am găsit, mai sunt jucători care muncesc şi în altă parte şi dacă ne uităm bine în toată seria sunt echipe care au jucători care fac antrenamente zi de zi, fac doua antrenamente pe zi şi antrenorul principal trebuie să aibă sută la sută jucătorii la antrenamente. Eu prefer ca jucătorii care vor veni, şi sigur aşa va fi, să nu muncească în altă parte. Asta, dacă vrem să mergem mai departe. Avem timp toată săptămâna să ne aşezăm, să discutăm, să vedem cine vrea să vină, cine poate să vină, în ce condiţii. Am avut jucători de prima ligă care vor să vină, dar nu cum vor ei.

Constantin Olariu, antrenor: „Vreau să mă dumiresc mai bine în privinţa jucătorilor”

„Vreau să mă dumiresc mai bine în privinţa jucătorilor, să vedem unde avem nevoie. Cel mai important este structurarea lotului, fiindcă în funcţie de asta vom face şi programul de pregătire. Ar fi foarte bine să mergem şi într-un cantonament, dar prioritatea este formarea lotului. Până acum s-a stabilit un singur meci amical, pe data de 27 iulie, cu Universitatea Cluj”.

Gicu Tothăzan, preşedinte: „Eu sunt convins că nu va părăsi nimeni corabia pentru că n-o s-o scufundăm”

„Din cunoştinţele mele nu  a plecat nimeni. A fost foarte scurt timpul, n-avea rost să purtăm discuţii, dar vom discuta cu fiecare. Vor veni toţi jucătorii care au jucat barajul plus o bună parte dintre jucătorii care au plecat din Turda, jucători tineri pe care am reuşit să-i contactăm. Nu ştiu dacă vor rămâne sau nu în lot. Fără stabilitate nu poate exista performanţă. Le mulţumesc tuturor jucătorilor şi îi aşteptăm pe toţi cu braţele deschise, o să se hotărască cine poate continua şi cine nu, pentru performanţa care s-a reuşit în Turda la acest club, cu sprijinul autorităţilor locale, dar eu sunt convins că nu va părăsi nimeni corabia pentru că n-o s-o scufundăm.”

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS