Handbal

Potaissa Turda va evolua în Cupa EHF şi va avea o echipă şi în Divizia A

Potaissa Turda este cea de-a treia formaţie care va reprezenta România în Cupa EHF, alături de Steaua Bucureşti şi HC Dobrogea Sud.

Federaţia Europeană de Handbal a acceptat solicitarea  Federaţiei Române de Handbal ca Potaissa Turda să evolueze în Cupa EHF.

„EHF a acceptat cererea de upgrade a Federaţiei Române de Handbal şi Potaissa Turda va evolua în sezonul 2018-2019 în Cupa EHF. S-a ţinut cont de faptul că Turda va avea o sală polivalentă şi că în colaborare cu Clujul va putea găzdui competiţii importante, dar s-a avut în vedere şi tot ceea ce s-a realizat la Turda, pepiniera de aici şi rezultatele echipei mari. Acest upgrade e un fel de recompensă pentru toate eforurile depuse aici la Turda”, a declarat, pentru Ziarul 21, preşedintele Flaviu Sâsâeac.

Potaissa Turda va lua startul în primul tur preliminar care va avea loc pe 1/2 septembrie, respectiv 8/9 septembrie (returul).

Tragerea la sorţi este programată pe 17 iulie, iar printre posibilii adversari se află: RK Dubrava (Croația), Kadetten Schaffhausen (Elveția), RK Gorenje Velenje (Slovenia), CSA Steaua București (România), FC Porto (Portugalia), Selfoss (Islanda), Talent Plzen (Cehia), RK Zeleznicar (Serbia), OCI Lions (Olanda), Polva Serviti (Estonia), KH Besa Famiglia (Kosovo).

Turda va avea echipă în Divizia A

„Ne dorim să promovăm sportivii de la centrul de copii şi juniori şi tocmai de aceea va fi înfiinţată o echipă de Divizia A, acolo unde juniorii o să poată evolua. Se va face trecerea de la juniorat la seniorat”, a mai precizat preşedintele turdenilor.

Reunirea formaţiei turdene va avea loc vineri, 13 iulie.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS