<
Fotbal

Înfrângeri pentru Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii şi Arieşul Mihai Viteazu

Etapa cu numărul 28 a fost una dificilă  pentru Arieşul Mihai Viteazu şi Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

Mult aşteptata întâlnire dintre Arieşul Mihai Viteazu şi Universitatea Cluj avea să dovedească, încă o dată, că echipa clujeană se află pe drumul cel bun.

Universitatea a dispus, scor 6-1, de echipa din Mihai Viteazu şi a bifat astfel a 25-a victorie în Liga a IV-a, reuşind să acumuleze un total de 76 puncte.

Aşa cum era de aşteptat, partida a fost controlată de elevii lui Marius Popescu care au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Au marcat Fizeşan şi Goga.

Lemac a majorat diferenţa după reluarea partidei, dar Andrei Pop a reuşit să-l învingă pe goalkeeperul Rareş Pop şi să înscrie unicul gol al gazdelor.

Goga l-a lăsat fără replică pe portarul Ionele, Takacs şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, iar Chiorean a stabilit scorul final.

La Câmpia Turzii, Industria Sârmei a primit vizita formaţiei Unirea Tritenii de Jos. Chiar dacă şi-au creat mai multe ocazii în prima parte a jocului, gazdele au suferit la capitolul finalizare. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre echipa pregătită de Andrei Pintilie, care a reuşit să înscrie de trei ori prin Saşa, Petrea şi Nemeş  şi să-şi asigure toate cele trei puncte puse în joc.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS