Fotbal

Le-a trecut glonţul pe lângă ureche! Sticla Arieşul Turda a fost aproape de prima înfrângere. Victor Soporan: „Nu am pierdut 2 puncte ci am câștigat unul cu greu”. Sporting Apahida-Sticla Arieşul Turda 1-1 (0-0)

Duminică, 11 martie, n-a fost o zi bună pentru sportul turdean. La  primul meci oficial din 2018, Sticla Arieşul Turda a fost aproape de prima înfrângere din campionat, în deplasarea de la Apahida.

Deşi se aflau pe locul 8 în clasament cu un total de 25 puncte, gazdele veneau după trei victorii consecutive iar din etapa a X-a nu au mai cunoscut înfrângerea. A fost exact aşa cum preciza antrenorul Artur Podar la reluarea pregătirii „ambiţii din partea adversarelor care joacă cu prima clasată şi pe care vor încerca s-o încurce”.

Prima parte a jocului nu a adus schimbări pe tabela de marcaj, dar lucrurile au stat cu totul altfel la 10 minute de la reluarea partidei când Tăbîrţă, fostul atacant al celor de la CS Floreşti, a punctat pentru 1-0.

A urmat o cursă de revenire pentru echipa oaspete care a pus mai multă presiune în jumătatea adversă în căutarea golului egalizator. Au trecut minute bune în care acţiunile turdenilor nu s-au concretizat şi odată cu trecerea timpului au crescut şi emoţiile, turdenii fiind foarte aproape de o înfrângere, prima din această ediţie.

Cu doar trei minute înainte de finalul partidei, Dan Florin a punctat pentru 1-1 şi a stabilit scorul final.

Turdenii şi-au trecut în cont a două remiză şi au un total de 47 puncte, fiind la 7 puncte distanţă de principalele urmăritoare. CS Floreşti a dispus, în deplasare, de Unirea Tritenii de Jos, scor 3-0, iar Atletic Olimpia Gherla a învins, pe teren propriu, AS Viile Dejului, scor 3-1.

Etapa următoare, Sticla Arieşul Turda va întâlni, pe teren propriu, Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

„Astăzi am jucat contra unei echipe care în pauza competițională s-a întărit cu jucători valoroși și care și-au dorit să facă un joc bun contra primei clasate. Partida s-a desfășurat pe un teren greu care nu ne-a avantajat, dar asta nu e o scuză pentru noi, trebuia să fim mai concentrați și mai modești. Semieșecul de astăzi sperăm să fi fost doar un duș rece care să ne motiveze mai tare să câștigăm următoarele meciuri. Sunt de părere că astăzi nu am pierdut 2 puncte ci am câștigat unul cu greu”, a concluzionat, pentru Ziarul 21, Victor Soporan.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS