Fotbal

Liga a IV-a. Victorie pentru Arieşul Mihai Viteazu. Kopandy:”Am ieşit mai motivaţi de la vestiare”. Arieşul Mihai Viteazu- ACS Vulturul Mintiul Gherlii 2-1 (0-1)

Arieşul Mihai Viteazu a întâlnit duminică, 11 martie, pe teren propriu, formaţia ACS Vulturul Mintiul Gherlii. Meciul, care a contat pentru etapa cu numărul XVII, s-a încheiat cu victoria echipei din Mihai Viteazu, scor 2-1.

Olteanu a punctat pentru formaţia vizitatoare şi a stabilit scorul pauzei, dar după reluare gazdele au revenit graţie reuşitelor lui Kiesz şi Kopandy. Arieşul Mihai Viteazu a bifat a 10-a victorie şi cu un total de 33 puncte ocupă locul 5 în clasamentul Ligii a IV-a.

„A fost un meci pe care l-am început destul de bine şi în care ne-am creat destule ocazii de gol, însă fără rezultat. Cei care au înscris primii au fost adversarii care au profitat de greşeala noastră pe sfârşitul primei reprize. Însă, am ieşit mai motivaţi de la vestiar, ne-am presat adversarul şi am reuşit să luăm cele 3 puncte puse în joc. Mă bucur că am reuşit să înscriu golul victoriei, a venit pe fondul unui pressing, iar Radu Danciu mi-a oferit pasa de gol cu care şi-a spălat pe jumătate ratările”, a declarat Kopandy.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS