<
Fotbal

Premiu de excelenţă pentru Sticla Arieşul Turda

Performanţa echipei de fotbal Sticla Arieşul Turda nu a fost trecută cu vederea de administraţia locală. În cadrul Galei Premiilor ZMT, echipa care a reuşit promovarea în Liga a III-a, a fost recompensată cu premiul de excelenţă.

„Imediat după preluarea mandatului, aşa cum mi-am propus, am pornit două proiecte: un proiect nou cu handbalul şi un proiect nou cu fotbalul. Amândouă au dovedit că sunt capabile să ajungă acolo unde îşi doresc. Echipa de handbal a luat trofeul european în acest an şi locul III naţional, iar echipa de fotbal a promovat în Liga a III-a.

Deci, se poate, dar toate aceste lucruri reprezintă eforturile membrilor echipei, antrenorilor, staff-ului echipelor, dar la fotbal am vrut ceva mai special. Nu-mi plăcea cum era condus şi de cine era condus şi am spus că oprim proiectul de fotbal vechi, care nu funcţionează, care nu duce la nimic bun, care nu performa şi am ales ca fotbalul să fie condus de oameni de fotbal. Am reuşit acest proiect, să sperăm, cu multă muncă, cu trudă, cu sudoare, poate reuşim să atingem şi Liga B. Le dorim mult succes în continuare”, a fost mesajul primarului Cristian Matei.

„Suntem onoraţi să ne aflăm astăzi la această gală de excelenţă, ne aşteaptă o nouă provocare, sperăm să-i facem faţă cu brio. Noi venim de acasă cu multă pasiune şi acest proiect s-a născut din această pasiune pentru fotbal şi îmbrăcăm cu multă mândrie tricoul Arieşului Turda, o echipă cu tradiţie,  care a câştigat Cupa României acum mulţi ani. Mulţumim Consiliului Local şi Primăriei pentru sprijinul acordat. Acum, noi, jucătorii, suntem în faţă dar să ştiţi că este o muncă a multor oameni care ne susţin şi care îşi fac treaba aşa cum trebuie ca nouă să nu ne lipsească nimic”, a declarat Alex Savu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS