<
Handbal

Nenad Savic, votat cel mai bun sportiv. Potaissa Turda, premiu de excelenţă în cadrul Galei Premiilor ZMT

Echipa care a câştigat Cupa Challenge la handbal masculin şi a ocupat locul III în campionatul intern a primit în cadrul Galei Premiilor ZMT  premiul de excelenţă.  Totodată, Nenad Savic a fost votat cel mai bun sportiv.

„Un proiect care funcţiona când am preluat administraţia publică locală, dar funcţiona şchiopătând şi am decis să fim noi mai consecvenţi, să fim noi cei care asigură fondurile necesare clubului. În momentul în care într-un club sportiv se întâmplă sincope financiare, intervin tot felul de îndoieli privind managementul clubului respectiv şi atunci fiecare jucător caută ce este mai bun pentru el. Avem un club care e o adevărată familie, sunt extraordinar de uniţi şi pe lângă ei aceşti suporteri care sunt din ce în ce mai mulţi şi, drept urmare, Sala Bariţiu e neîncăpătoare. Am reuşit ca săptămâna trecută să se semneze 18 milioane euro de către Guvern pentru Sala Polivalentă de la Turda. Este o mare reuşită în special pentru sportul turdean”, a precizat edilul Turzii.

„Mulţumesc domnului primar, Consiliului Local şi tuturor sponsorilor că ne-au ajutat şi sunt alături de noi pentru a atinge înalta performanţă. Vă invit în continuare pe toţi să veniţi la meciurile noastre, să ne susţineţi în continuare”, a încheiat Dragoş Iancu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS