Fotbal

Victorie pentru CSM Câmpia Turzii, remiză pentru Unirea Triteni în etapa a 12-a a Ligii a IV-a

Sâmbătă, 4 noiembrie, în etapa a 12-a a Ligii a IV-a la fotbal, CSM Câmpia Turzii a întâlnit, în deplasare, formaţia Someşul Gilău.

Moldovan a înscris pentru formaţia din Câmpia Turzii în minutul 6 al partidei, dar gazdele au restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Chiorean.

Acelaşi Moldovan a marcat golul victoriei cu doar două minute înainte de finalul partidei şi CSM Câmpia Turzii şi-a trecut în cont a cincea victorie în această ediţie de campionat. Cu un total de 16 puncte, CSM ocupă locul 8 în clasament.

Tot sâmbătă, Unirea Triteni a întâlnit în deplasare ACS Sporting Apahida. Formaţia pregătită de Andrei Pintilie a avut un avans de două goluri. Ceclan a deschis scorul pentru formaţia vizitatoare şi a stabilit scorul pauzei.

Saşa a majorat diferenţa, dar gazdele au avut puterea să revină în joc şi au reuşit să restabilească egalitatea în ultimele secunde ale partidei.

Etapa viitoare, Unirea Triteni va întâlni, pe teren propriu,  FC Viitorul  Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS