<
Fotbal

Viitorul sună bine! Juniorii de la Sticla Arieşul Turda s-au întors cu rezultate promiţătoare de la Braşov Indoor Cup

În perioada 23-25 februarie s-a desfăşurat  Braşov Indoor Cup, competiţie sportivă care, conform organizatorilor, „este la ora actuală cel mai mare turneu internațional de fotbal în sală pentru copii și juniori din Sud-Estul Europei, la care se înscriu anual peste 100 de echipe atât din România cât și din străinătate. Turneul are loc în februarie și se desfășoară în cele mai bune condiții pe suprafețe de joc cu iarbă artificială, parchet sau caucho”.

La categoria 2006 s-au înscris 38 de echipe, printre acestea aflându-se şi Sticla Arieşul Turda, formaţie pregătită de antrenorul Eugen Miheţ.

Echipa turdeană şi-a trecut în cont două victorii, doua rezultate de egalitate şi două înfrângeri, după cum urmează:

Kinfer SGM –  Sticla Arieșul Turda 0-1

Sticla Arieșul Turda – Zimbru Chișinău (galben) 2-0

Sticla Arieșul Turda – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1

Sticla Arieșul Turda – LPS Vaslui (alb) 2-2

Zimbru Chișinău (verde) – Sticla Arieșul Turda 4-0

LPS Pitești – Sticla Arieșul Turda 2-1

Turdenii au încheiat turneul pe locul 10, un rezultat bun dat fiind faptul că printre adversare s-au numărat formaţii puternice din ţară, care se bucură de o arie largă de selecţie.

De amintit este faptul că în perioada 2-4 februarie, echipa U 9 de la Sticla Arieşul Turda s-a clasat pe locul II la turneul Braşov Indoor Cup, pentru echipa turdeană fiind a doua finală jucată în 3 ani. Dacă în 2016, turdenii pierdeau în faţa formaţiei Farul Constanţa, în 2018 aceştia au fost învinşi de Cautis Steaua Sudului.

„Braşov Indoor Cup este un turneu foarte puternic, la care participă cele mai bune echipe din ţară la mai multe categorii de vârstă. Este un turneu amical care oferă meciuri bune de pregătire.

A fost o experienţă bună, cu meciuri tari, dar, din păcate, vremea a fost cea care ne-a dat planurile peste cap. Eu spun că am reuşit un rezultat remarcabil, dat fiind faptul că am întâlnit echipe care au o arie largă de selecţie”, a declarat pentru Ziarul 21 antrenorul Eugen Miheţ.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS