Handbal

Horaţiu Gal: „De când antrenez la Turda, de şapte ani, eu nu am văzut aşa sală şi aşa public minunat”

Potaissa Turda -Valur Reykjavic 32-23 (16-9)

„A fost o săptămână foarte grea pentru noi, am venit foarte supăraţi de la Reykjavic după înfrângerea la opt goluri, puţin nemeritată având în vedere şi condiţiile de drum. Am ajuns noaptea târziu, antrenament am făcut până la ora 12.30 noaptea, a doua zi a fost meciul. Băieţii n-au avut timp să se odihnească şi n-am reuşit să ne facem jocul nostru obişnuit.

Am stat de vorbă la începutul săptămânii şi am încercat să ne strângem, să fim uniţi pentru acest meci fiindcă noi numai aşa puteam întoarce acest rezultat. Şi mai este un factor foarte important. De când antrenez la Turda, de şapte ani, eu nu am văzut aşa sală, aşa public minunat, care pur şi simplu ne-a purtat pe braţe, ne-a dat aripi în momentele grele. Această putere de a reveni ne-au dat-o în cursul săptămânii toţi cei cu care ne-am întâlnit, oameni din oraş, care ne-au spus că ei cred în noi, care şi-au anulat excursia de 1 Mai ca să vină să stea alături de noi, să ne ajute. Îmi pare bine că astăzi i-am făcut fericiţi. Sporting este o echipă de mare valoare, dar noi va trebui să ne recuperăm, va dura două-trei zile, încercăm să-l recuperăm şi pe Nenad Savic, poate şi pe Ionuţ Rotaru astfel încât la ziua finalei să avem tot lotul”, a declarat pentru Ziarul 21 antrenorul Horaţiu Gal.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS