Handbal

Iulian Stamate se desparte de Potaissa Turda

Iulian Stamate se desparte de Potaissa Turda după o perioadă scurtă dar fructuoasă în care a reuşit să cucerească alături de echipa turdeană Cupa Challenge şi medaliile de bronz. Transferat în iarnă până la finalul campionatului, cu opţiune de prelungire, jucătorul în vârstă de 35 de ani a ales să se pună punct colaborării cu echipa turdeană.

Iulian Stamate a mai trecut pe la Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Pick Szeged şi CSM Bucureşti iar anul acesta şi-a trecut în palmares un nou trofeu european, după ce în 2005 a câştigat Cupa Challenge cu Steaua.

„Eu personal mă declar mulţumit de această jumătate de sezon. Am spus când am venit că îmi doresc să câştig tot ce se poate câştiga, din păcate am ratat finala campionatului, dar obiectivul european a fost îndeplinit cu brio şi am cucerit medalia de bronz, care este o medalie foarte muncită”, a precizat Iulian Stamate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS