Handbal

Ivar Stavast, jucător OCI Limburg Lions: „A fost un turneu cu echipe puternice, unele chiar prea puternice pentru noi”

„Chiar dacă a fost foarte cald, ne-am bucurat de un turneu reuşit. Au fost prezente echipe foarte puternice, unele chiar prea puternice pentru noi, dar avem o echipă nouă şi avem foarte multe de învăţat, aşa că e foarte bine să participi la un astfel de turneu. Să joci împotriva campioanei României înseamnă să te ridici la un alt nivel, în mod cert nu a fost nivelul cu care noi suntem obişnuiţi, aşa că a contat foarte mult că am jucat împotriva lor. Chiar dacă în prima repriză ne-am descurcat mai bine, în partea secundă s-a văzut diferenţa. E o echipă puternică şi e nevoie de multă muncă pentru a ajunge la un asemenea nivel.

În meciul cu Potaissa Turda n-am avut un start foarte bun, dar după 10-15 minute am început să ne descurcăm mai bine şi, la final, s-a încheiat la egalitate. Am reuşit să recuperăm diferenţa de 5-6 goluri şi am revenit foarte bine în joc. Trebuie să rezolvăm problemele care apar în primele minute ale jocului. Asta am învăţat din acest turneu”, a declarat jucătorul Ivar Stavast.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS